Friday, January 14, 2011

MEETING BESAR

salam,readers ! dah lame oter tak update cerita baru kan? al-maklumlah, baru buka semester baru. so, sibukla sikit ye. kali ni oter nak cerita sedikit pasal meeting besar antara semua ahli Smart Camp yang diadakan pada 10 Januari 2011 aritu.

meeting ni diadakan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama ahli tak kira la yang dah super senior, senior mahupun junior. selain tu, kitorang turut membincangkan tentang program-program yang bakal diadakan nanti. dan program yang bakal diadakan dalam masa yang terdekat ni adalah Kem Profesionalisme yang akan diadakan di Tiram Indah Village, Ulu Tiram pada 15 & 16 Januari nanti. 

jom kite tengok ragam ahli-ahli Smart Camp sepanjang meeting...



cam biasa,kami akan duduk dalam bulatan yang dinamakan bulatan ukhuwah









ni mase slot hadi, kena apungkan jarum atas air ye..



kumpulan pertama yang berjaya apungkan jarum :)




7 comments:

  1. korang pernah wat meeting kat court tennis tak? hahaha, seronok ingat SC yg dulu2.......

    ReplyDelete
  2. pernah merasa kt court tennis..peeching suara ble nk ckp pon kena jaga kalo x x dgr..hahahaha..

    ReplyDelete
  3. seronok tgk SC da b'kembang..all the best..Syg SC ;-)

    ReplyDelete
  4. imran : lupe nk msj ko..hihi
    anon : dulu la..
    k.nad : yup. btol. xley lari ptching..hihi
    mohd : yup..hari tu, yana ade borak2 ngan abg syuk and abg kahar. they said, sc dah makin maju. makin ramai ahli :)

    ReplyDelete
  5. daripada kak ain korang yg masih terbayang-bayang adik-adik SC padahal baru je jumpa semalam ni; SC makin matang; makin open dan makin best! =)

    ReplyDelete