Thursday, January 20, 2011

KEM PROFESIONALISME 2011


salam,semua ! Alhamdulillah. pada 15 & 16 Januari, Smart Camp telah mengadakan program pertama mereka untuk tahun 2011. program yang diberi nama KEM PROFESIONALISME itu diadakan bertujuan untuk menambahkan lagi pengetahuan setiap ahli dalam hal-hal berkaitan protokol supaya mampu mengendalikan sesuatu majlis terutama majlis penutup yang biasanya diadakan di setiap akhir khidmat pendidikan.

KEM PROFESIONALISME ini diadakan di Tiram Indah Village, Ulu Tiram, Johor. pelbagai aktiviti menarik diadakan. walaupun kem ini diadakan dalam mase yang singkat, para peserta sangat berpuas hati dengan mutu layanan yang diberikan serta modul-modul yang dijalankan.

antara-antara gambar hari kejadian :























































diharap kem seperti ini dapat
dianjurkan lagi di masa akan datang...



Friday, January 14, 2011

MEETING BESAR

salam,readers ! dah lame oter tak update cerita baru kan? al-maklumlah, baru buka semester baru. so, sibukla sikit ye. kali ni oter nak cerita sedikit pasal meeting besar antara semua ahli Smart Camp yang diadakan pada 10 Januari 2011 aritu.

meeting ni diadakan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama ahli tak kira la yang dah super senior, senior mahupun junior. selain tu, kitorang turut membincangkan tentang program-program yang bakal diadakan nanti. dan program yang bakal diadakan dalam masa yang terdekat ni adalah Kem Profesionalisme yang akan diadakan di Tiram Indah Village, Ulu Tiram pada 15 & 16 Januari nanti. 

jom kite tengok ragam ahli-ahli Smart Camp sepanjang meeting...



cam biasa,kami akan duduk dalam bulatan yang dinamakan bulatan ukhuwah









ni mase slot hadi, kena apungkan jarum atas air ye..



kumpulan pertama yang berjaya apungkan jarum :)