Tuesday, October 26, 2010

SELAMAT HARI LAHIR ~

since blog ni dibuka, ni kali ke-2 oter update. maaflah. oter sangat busy. jom tengok kalendar. dah 26 Oct kan? cukup 21 tahun umur salah seorang MT Smart Camp. so, pasni umur dia dah tak leh kira ngan jari. kalau anda rasa jari anda boleh kira, maknanya, anda alien. hii

ops,lupa nak bagitau birthday sape. hari ni, birthday Saudara Muhammad Faiz Noor Hasim. memegang portfolio Profesionalisme & Protokol. tergerliat lidah oter nak menyebutnye. adeh.

jom kita nyanyi ramai- ramai. sediakan payung ye :

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO FAIZ
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...


kami semua dari Smart Camp mengucapkan selamat hari lahir, moga panjang umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan jodoh yang baik (hii), dan berjaya dalam semua bidang yang diceburi. selamat kau,faiz. nasib baik dah nak final exam. kalau tak memang faiz dah kena facial ngan telur and tepung. haha



2 comments: